1 950 Ft
+50 Ft Visszaváltási díjPestos tésztaételek mellé vagy fehérboros kagyló mellé is szenzációs pár.
Az évjárat indulása lassabb volt a szokásosnál: a hűvösebb, csapadékosabb május jelentősen visszafogta a szőlő növekedését és fenológiai fejlődését, így a vegetáció vontatottabban haladt előre. A nyár meleg, sok helyen száraz időszaka lendítette tovább az érési folyamatokat, ennek köszönhetően a szüretet augusztus elején megkezdhettük, és októberben zártuk.
A 2025-ös évjárat mennyiségben visszafogottabb volt, azonban a szőlő egészségi állapota és a kedvező érési körülmények lehetővé tették, hogy jó minőségű, harmonikus savszerkezetű, gazdag illat- és ízanyagú borok készüljenek. A kisebb hozam a minőség koncentráltságán is érzékelhető.
Hajós-Bajai borvidék (bácskai feketeföld), több különböző dűlőből szüretelt
10-12 t/ha, „boldog szőlő” művelésmód
Reduktív