10 810 Ft
Vörös húsok és vadhúsok: A bor tanninjai és karakteres ízei jól harmonizálnak a grillezett steakekkel, sült marhahússal, báránnyal vagy akár vadhússal. Földes ízeket tartalmazó fogások: Gombás rizottó vagy trüffeles tészták esetében a bor fűszeressége és gazdagsága jól kiegyensúlyozza a földes, intenzív ízeket.
Ezek a párosítások segítenek kiemelni a Csanád küvé komplex ízvilágát, így minden kortyban új élményt kínálva az ételek ízei mellett.
Az évjárat kiegyensúlyozott és kedvező volt. A borok frissessége, gyümölcsössége és harmonikus savszerkezete kiemelkedő a többi évjárathoz képest. A 2016-os évjárat borai már fiatalon is élvezhetők, de megfelelő tárolás mellett hosszú távon is fejlődhetnek.
Imre-völgy (Diósviszló), Villányi borvidék
7 t/ha, kézi szüret
Kizárólag a legkiválóbb évjáratokból származó, gondosan válogatott hordószelektált borok felhasználásával készül. Az érlelési folyamat során először 14 hónapot tölt kis fahordókban, majd további 16 hónapot palackban.