5 500 Ft
Friss marhahús sültek, vad-pörköltek, gombás ételek, kékpenészes sajtok mellé 18-19 °C fokon javasoljuk fogyasztását.
A tavasz hűvösebb volt az átlagosnál, ami lassította a vegetációt, lombfejlődést. Június és július viszont nagyon meleg volt, sok nap kiemelkedően magas hőmérsékletekkel. Egészséges szőlőknél, jó gondozással, korai szedéssel lehetett elkerülni a túlzott aszály okozta stresszt, ami segíthetett a gyümölcsös, illatos borok kialakulásában.
Az alacsonyabb hozam több szőlő esetében koncentráltabb aromákhoz, intenzívebb karakterhez vezethetett.
Imre-völgy (Diósviszló), Villányi borvidék
A villányi Cabernet Franc ültetvényünk tökéletes fekvése, és a gondos fürtválogatás miatt a szüretelt szőlő kiváló minőségű volt. 4 t/ha terméskorlátozás és kézi szüret.
A saválló acéltartályos erjesztés után a bor hosszú kis fahordós, majd palackos érlelés után alakult igazi prémium minőséggé. Nagy potenciál és még hosszú érlelési lehetőség rejlik benne.