Etyeki Pezsgőkonferencia

Pezsgők és Bio borok

Innováció, klímavédelem és fenntarthatóság

Az a megtiszteltetés érte a Koch borászatot, hogy az „Innováció, klímavédelem és fenntarthatóság” témájú 2023-as EtyekiPezsgőkonferenciára meghívták előadónak Koch Csabát és egy kerekasztalbeszélgetésre lányát, Koch Pálmát is.

A délelőtt folyamán Csaba elmesélte, hogyan is készül a Koch birtok kézműves, natúr, kénmentes degorzsálatlan Chardonnay Brut pezsgője, valamint a bio borokról is mesélt a szakmai résztvevőknek.

A Koch bio tételekről, melyek új, innovatív, rezisztens szőlőfajtákból készülnek. Ezeket a bio tételeket Csaba egy teljesen különálló pincében készíti, a Koch birtok saját bio borászatában, melyet 2020-ban épített meg.

A délután egy kerekasztalbeszélgetéssel zárult, melyen Bárczi-Elek Ágnes (Müller Drogéria Magyarország, beszerzési igazgató), Boldizsár Máté (Salt Étterem, társtulajdonos, üzletvezető), Egly Márk (Egly Szőlőbirtok és Borászat), Müller Kornél (Törley Pincészet ügyvezető igazgató) és Koch Pálma vettek részt. Szó volt arról, hogy mi is a bio, natúr, biodinamikus, vegán, alkoholmentes tételek definíciója, növekvő trendje és marketing értékük.

Helyszín: Rókusfalvy Etyek Borászat bírtok

Hoppá, valami hiba történt. Próbáld újra a feliratkozást!
Sikeresen feliratkozott a Koch Borászat hírlevelére.

Koch hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként borajánlatainkról, különleges akcióinkról és borászatunk újdonságairól.


Nekünk a bor nemcsak egy ital, hanem élmény – mi pedig szeretjük megosztani Veled a legjobb pillanatokat.


A Brevót használjuk marketingplatformként. Az űrlap beküldésével hozzájárulsz ahhoz, hogy a megadott személyes adataidat a Brevo kezelje a Brevo adatvédelmi irányelveinek megfelelően. 

Koch Borászat és Panzió

Elmúltál 18 éves?