2 810 Ft
+50 Ft Visszaváltási díjFogyasztását 10-12 °C-on, hideg eper krémleves vagy tengeri halak, könnyű ételek mellé ajánljuk.
Az átlagnál melegebb, szárazabb évjárat volt a 2024-es. A szőlő korán fakadt és korán is ért, már július utolsó hetében megkezdődött a szőlőbetakarítás.
Hajós-Bajai borvidék válogatott dűlőiből
A legszebb termést adó Hajós-Bajai dűlőkből válogatott, kézzel szüretelt, terméskorlátozott Kékfrankos, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir szőlőből házasított rozé cuvée bor. Terméshozam: 6 t/ha
Reduktív (A komoly terméskorlátozásnak köszönhetően, nem került sor héjon áztatásra, mert az első préseléskor már megfelelő mennyiségű színanyagtartalommal rendelkező must keletkezett.)