Egy hosszú és forró nyári nap után nincs is jobb, mint felfrissülni egy jéghideg fröccs társaságában. Ezért az élményért összeválogattunk hat minőségi fröccs alapanyagot a Hajós-Bajai borvidék boraiból, melyek tökéletes hozzávalói lehetnek egy hűsítő, nyár esti borozgatásnak, fröccsözésnek.
A válogatásban üde, gyümölcsös ízvilágú tételek találhatók, ezek a borok önmagukban is frissítő élményt nyújtanak a fogyasztóiknak.
A fröccskészítés és fogyasztás a bor, szóda arány és a fogyaszási hőmérséklet egyéni izlés kérdése.
Javasoljuk 10-14 °C közötti fogyasztásukat!
Két illatos és egy fehér olaszos cuvée, két szép rosé és egy vörösbor az akciós csomagban!
1. Hajós-Bajai Irsai Olivér
2. Hajós-Bajai Cserszegi Fűszeres
3. Hajós-Bajai Kadarka
4. Hajós-Bajai Cabernet Sauvignon Rosé bor
5. Kékfrankos Rosé bor
6. Olasz Módi Cuvée fehérbor
fröccsözés, borcsomag