A borászat hajósi birtokának dűlőválogatásaként született meg a Selection borcsalád, melyben helyet kapott egy Irsai Olivér is, ezzel a borral azt szerettük volna megmutatni, hogy illatos fajtából, reduktív technológiával is lehet komoly bort készíteni.
Az Organic Castellum különleges helyet foglal el az életünkben, hiszen ez az első bioborunk. Organic tételünk castellum (pannonia) fajtából készült, modern, reduktív technológiával.
A cabernet sauvignon rosé a borászat talán legismertebb bora: egyszerre kirobbanóan gyümölcsös, mégis tartalmas, elegáns rosébor.
Villányi birtokunk két bora kapott szerepet ebben a borcsomagban: Francia Módi borunkban bordeaux-i fajtákat házasítottunk, ám a hangsúly a merlot-ra került, így az elkészült bor gyümölcsös, bársonyos lett.
Villányi Franc borunk az egyik „legsikeresebb” bor a pincében: a VinAgora Nemzetközi Borverseny Aranyérmese, Debrecen, és az Országgyűlés bora is volt már különböző évjáratokban.
VinArt, fehérbor, rosébor, vörösbor