Minőségi, számozott termékcsaládunk második tagja a Chardonnay. A 2-es szám jelzi a kóstolási, valamint a szüreti sorrendet. A Chardonnay-t szeptember első felében szüreteljük, a koraibb érésű Cserszegi fűszeres után.
Korszerű reduktív technológiával készített, közepesen kemény, finom savérzetű, zamatban gazdag, harmonikus száraz bor.
11-12 °C-ra hűtve fogyasztását önmagában, fröccsként és ételek mellé leginkább főtt, párolt húsokhoz, sültekhez sós tésztákhoz, halételekhez ajánljuk.
Családi összejövetelek, baráti beszélgetések kiváló kísérője ez a könnyed, a fajta őshazáját Burgundia lágyságát idéző bor.
"Darányi Ignác Emlékére" borverseny: arany
Kategória:Magyar termék, Koch Pincészet Borota
Viszonylag korai szüretelése garantálja, hogy novemberben a Márton napi ünnep alkalmából fogyaszthatjuk.
Száraz