Korszerű reduktív technológiával készített, friss és gyümölcsös közepesen testes 100% kékfrankos rozébor.
Igazi rózsszínű bor, íllatában szamócás, málnás gyümölcsösség jelentkezik, ízében játékos gyümülcsös, leginkább a roppanó szőlőszem üdeségét lehet érezni.
Fogyasztását 10-12 °C-on ajánljuk, felvágottak, halételek és könnyű fogások remek párosítása.
Ár/érték összevetésben verhetetlen Hajós-Bajai, gyümölcsös enyhén könnyed rosé, bármikor iható és szerethető bisztróbor. Beszélgetésekhez, fröccsözéshez, lazuláshoz és felpörgéshez is tökéletes társ. Az a fajta rozébor amiből kell tartanunk otthon pár palackot magunk és barátaink számára.
XXII. Miklós Napi Országos Rozé Borverseny - Aranyérem
Kategória:A roséink között nagyon közkedvelt tétel. A Kékfrankos szőlőből egyre több borászat készít remek rozékat a fogyasztók legnagyobb örömére. A Hajós-Bajai Borvidék, talaja, a napsütés éves mennyisége tökéletes a szőlőfajta igényeinek.
rosébor