Október 6-8 között Kecskeméten szervez alapfokú borismereti kurzust a CEWI
A képzés célja
A képzés egyik alapvető célja, hogy a gasztronómiában, borkereskedésekben dolgozóknak olyan alapvető borismereteket nyújtson, amellyel nem csak szakmai ismereteiket fejleszthetik, de közvetve a magyar borok és Magyarország jó hírét is erősíthetik. A borkedvelőknek pedig a hasznos ismeretek mellett egy jó hangulatú képzést kínálunk, ahol szinte játsznyi könnyedséggel sajátíthatják el a borok rendszerezését, a bor-étel párosítást vagy a fontosabb szőlőfajták ismertetőjegyeit.
A tanfolyam sikeres elvégzése után a CEWI az ismeretek megszerzését igazoló oklevelet állít ki, mely megkönnyítheti a borszakmában, borkereskedelemben és gasztronómiában való elhelyezkedést.
- nap: Kóstolási alapismeretek // Szőlőtermesztés, borkészítés
- nap: Magyarország Borvidékei // Szőlőfajták
- nap: Bor-étel párosítás // Borpiaci ismeretek
További részletek
A tanfolyam reggel 9:00 órától délután 17:00 óráig tart.
Kóstolt borok száma a kurzus alatt: 30.
A magyar nyelven sikeres vizsgát tevő hallgatók cewi által kiállított oklevelet kapnak.
Igény szerint lehetőség van angol nyelvű WSET vizsgára is.
Időpont: 2017.október 6-8
Helyszín: Koch Borház Kecskemét (6000 Kecskemét Bethlen krt. 126/C)
Feltételek, árak
Tanfolyam ár: 33.000 Ft + ÁFA
Fizetés / Lemondás / Visszatérítés: Utaláskor a nevet és a díjbekérő számát kérjük feltüntetni. A tanfolyamra befizetett díjat, a tanfolyam indulását megelőző, 14 napon belüli lemondás esetén tudjuk visszatéríteni. Az összeg későbbi tanfolyamunkon felhasználható.
Az alapfokú bortanfolyam díja az alábbiakat tartalmazza:
- Oktatási anyagok
- Tankönyv
- Borok a kóstolásokhoz
- Ásványvíz
- Magyar nyelvű vizsga és oklevél
Jelentkezés és további információk: www.cewi.hu