Séta a Borászatban. Pincészet, feldolgozó, erjesztő-érlelő acéltartályok, hordók sokasága a pincékben, palackozó, borkészítés fázisai. Pezsgő pince, gyümölcslé feldolgozó üzem, bioborászat, borház, kávézó, Kádár Múzeum, eredeti XIX. századi bácskai lakás, szőlő ültetvények. Borkóstoló helységek, borkóstolási mozzanatok. Szőlő fogadó, erjesztő tartályok, borpince és további látnivalók.
Virtuális látogatás a pincészet mindennapjaiba, a szőlőtermesztéstől - a növénytermesztés, szüret, szőlőfeldolgozás, erjesztés, borérlelés, palackozás, folyamatain keresztül - a pohárig.
A Hajós-Bajai borvidéken saját szőlőművelési módot alakítottunk ki saját szőlőtermesztési technológiával; a szigorú metszés és a sylvoz művelésre jellemző szálvessző lekötés után a vegetációs időszakban nem bújtatjuk a hajtásokat, nem korlátozzuk a szőlőtőke szabad növekedését. „Mint szőlész és borász hiszek abban, hogy megfelelő szőlőfajták kiválasztásával, nem mennyiség-, hanem minőség-orientált termesztés-technológiával kiváló minőségű borokat lehet készíteni a Hajós-Bajai borvidéken is, hiszen az ország ezen részén a legmagasabb a napsütéses órák száma, amely a szőlő minősége szempontjából az egyik legfontosabb tényező. A modern technológia -a vele járó magas színvonalú higiéniával- összeegyeztethető a hagyományos borkészítési és kezelési eljárásokkal. A szőlőtőke pedig boldog, hiszen a lehető legtöbb napfényt tudja hasznosítani.” Ezen a birtokon könnyed, gyümölcsös fehér-, rozé- és vörösborok születnek, melyeket gazdag íz- és illatanyagok, magasabb, de szép savak és magas alkoholtartalom jellemez.
Legyen a vendégünk, látogasson el a Hajós-Bajai Borvidék egyik dinamikusan fejlődő pincészetébe és tekintse meg személyesen a borbirtok minden fontos látnivalóját!