A virágzó tavaszi rét illata, a szikrázó napsütés vidámsága, a friss gyümölcs roppanó üdesége van a palackba zárva. Szabadítsa ki és élvezze ezt az érzést! Fogyasztását 10-12 °C-on ajánljuk.
A bor ízében megjelenik az alma, a citrom, és az ásványosság, melyet a mészkőben gazdag termőtalaj ad a bornak. Könnyű saláták, hal, vagy egy pestos tészta mellé ajánljuk a tavaszi hétvégékre!
Egészen halvány citrom színű friss fehérbor.
Fiatal korának és frissességének köszönhetően némi szénsav érzet teszi a bort igazán üdítővé.
Kirobbanó muskotályos szőlő illat, mézzel, fréziával és citrommal.
Kóstolva a bor igazán ropogós élményt nyújt. A szőlő ízben is megjelenik, a citrom és sós-ásványos aromák miatt a bor nem csak üde, hanem elegáns is.
Lecsengésében amely percekig kitart az alma és az almamagja dominál.
Felismerhető az Irsai Olivér fajtajelleg, de a bor összetettebb mint ami a fajtától megszokott ezért bármely borivónak igazi élményt jelent.
Pestos tésztaételek mellé vagy fehérboros kagyló mellé is szenzációs pár.
fehérbor, száraz