Bio Olaszrizling szőlőlé homoktövissel

100% Rostos Bio Gyümölcslé


749 -, Ft / 0,33 liter / palack
Karton ár: 15 x 0,33 liter, 11235-, Ft
Egységár: 2247-, Ft / liter

Darabszám:

Bio olaszrizling szőlőlé homoktövis velő gyümölcslé

Bio minősített olaszrizling szőlő és a szintén organikus termesztésből származó homoktövis velő házasításából készült rendkívül egészséges, tartósítószer mentes, pasztőrözött 100%-os gyümölcslé.

Mindkét növény termése élettanilag fontos ásványi anyagokban, bioaktív hatóanyagokban, nyomelemekben, vitaminokban gazdag. Egészségvédő hatásán túl kellemes illatú és finom frissítő ital télen-nyáron.

Vitalizáló, immunerősítő, egészségvédő szőlőlé homoktövissel , ami mindennapi étrendkiegészítőként is fogyasztható kicsiknek, nagyoknak egyaránt.

Fogyasztás előtt felrázandó!

Minőségét a gyártástól számított egy évig őrzi meg. Felbontását követően hűtve tárolandó és 1-3 napig fogyasztható!

Vegán Magyar termék. Termelte, csomagolta forgalmazza: 

Koch Borászat, gyümölcslé üzem Borota

Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. tanúsítás ellenőrzés: 111351222

Tanúsítvány pdf letöltés

Cikkszám: gy06 Évjárat: 2021 Alkoholtartalom: : 0%
Kategória:

Bio Szőlőlé homoktövissel

Olaszrizling szőlő

Az olaszrizling Magyarországon a leggyakoribb fehér borszőlőfajta. Október első felében szüretelhető. Későn érő, ezért a Hajós-Bajai Borvidék meleg napsütésben gazdag területén lágyabb termést hoz mint az északibb termőhelyeken. Bőven termő, kiváló minőségű fajta. Termése egyenletesen állandó minőségű. Túlérett terméséből különleges minőségű borokat készítenek.

A szőlőfajta egyedi jellemzője, hogy bogyójában jelentős mennyiségű magnéziumot halmoz fel, ezért izomgörcsök kezelésére alkalmas.

olaszrizling szőlőfajta szőlőlé

Homoktövis velő

A homoktövis (Hippophae) az ezüstfafélék (Elaeagnaceae) növények családjába tartozó nemzetség.

Egy alfaja a Kárpát medencében is őshonos.

Immunrendszer védő, erősíti szervezetünk védekező képességét, lassítja az öregedési folyamatokat. Általános gyengeség, fertőző betegségen történő átesés vagy műtéteket követően segíti a szervezet regenerálódását. Magas C-vitamin tartalma meghűlés kezelésére is javasolt.

Zsíroldó hatása javítja az anyagcsere folyamatokat, védi a májat.

Speciális zsírsavösszetétele csökkenti a vér koleszterinszintjét, lassítja a vérerek meszesedési folyamatait.

Kötőszövet erősítő hatása csökkenti a narancsbőr kialakulásának esélyét, segíti a sebgyógyulást, a bőrbetegségek gyógyulását. 

Csökkenti a hajhullást és lassítja a ráncok kialakulását. E-vitamin- és esszenciális zsírsavtartalma jótékony hatással van a száraz, berepedezett bőrre.

A homoktövis velő vízben oldódó sárga flavonoidokat tartalmaz ami tökéletes antioxidáns.

A Magyarországon honos homoktövis termésében található a legtöbb C-vitamin (800-5000mg/100g). Továbbá jelentős mennyiségben tartalmaz A-, B1-, B2-, B6-, B8-, B9-, E-, K-, P-, PP -vitamint. E-vitamin tartalma is magas (202,9 mg/100g)

homoktövis velőHomoktövis cserje


Címkék:

Rostos gyümölcslé

Információk
  • Szállítás: 2-7 munkanapon belül

  • Termelő: Koch Organic Bio-Borászat

  • Készlet: Raktáron

  • Termékkód: gy06

Bio-borászat-Koch
Az Év Bortermelője 2019
.

< Bio gyümölcslé kékszőlő céklával
Koch gyümölcslevek >

Borok, Gyümölcslevek rendelése