A Duna Borrégión belül a Hajós-Bajai borvidék gasztronómiai és borturisztikai gyöngyszeme, a nyolc szobás 24 férőhelyes Koch Panzió elkészült és nagyszabású egésznapos ünnepség keretében kétszáz fő meghívott vendéggel átadásra került.
Kapcsolódó épületek sorában az autentikus Bácskai lakóház valamint a Kádár szakmát bemutató Múzeum, a kemencés kóstolótér és a nyolcvan fő befogadására alkalmas hántolt pince is a borturizmus kiszolgálási minőségének emelését szolgálja.
A rendezvény magas színvonalát tovább emelte az egész nap hallható népzene, a reggelire, ebédre és vacsorára felszolgált ételek mindenki igényeit ki tudták elégíteni. A vendégek részére rendelkezésre álló ételek a teljesség igénye nélkül: Töpörtyű, szarvaskolbász, pulyka-tepertő, lazac, nyárson sült vaddisznó, raguleves, csülök pékné módra, kemencés töltött káposzta, rétes minden mennyiségben. Természetesen a pincészetek borainak fogyasztása minden vendég számára elérhető volt.
Az épület a Borászat főépületéhez illeszkedve szintén kétszintes és stílusában is azonos azzal. A földszinten elegáns vendégfogadótér és két vendégszoba található amit az emeleten további hat szoba egészít ki. Kültéri medence, dézsafürdővel, jakuzzival és szaunával kis wellness részleg is a szállás színvonalát emeli.
A szobák a Hajós-Bajai Borvidékre jellemző szőlő és a borászat jellegzetes borainak neve szerinti elnevezést kaptak, és azokhoz színvilágban illeszkedő berendezéssel kerültek kialakításra. Sorrendben, Chardonnay, kékfrankos, Snow wine, rosé, Kadarka, jégbor, Cserszegi, Cabernet. A XIX. Századi eredeti Bácskai lakás is bérelhető, ahol betekintést nyerhetünk a térség régi lakosainak életébe.