Az Araz étterem októberi úti célja a villányi borvidék, a Bock és a Koch pincészet tökéletes borai. A hagyományhoz tartozik a Kadarka, a Portugieser, vagy a siller bor jelenléte is. A Villányi borvidék azonban arra is képes, hogy a hagyomány tisztelete mellett folyamatosan megújuljon. Borok tekintetében szinte tökéletes és teljes skálát kínál. Számos modern pincészetben a legújabb technológiával dolgoznak.
A kiváló borpárosok mellé Barka Áron Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az ARAZ Étterem igazgatója által közösen összeállított, a borokkal tökéletesen harmonizáló hatfogásos ételsorukat kínálják.
Bock József - Koch Csaba borduett vacsora időpontja:
2017. október 26. csütörtök, 19:00
Érkezés: 18:50-ig
Menüsor
Bock Hárslevelű 2014-Koch Frisch Irsai Olivér 2016.
Aranymazsolás lágy kecskesajt krém
Bock 'n' Roll 2015- Koch Kadarka 2015.
Hideg libamell szilvás vinaigrettel
Bock Syrah 2014- Koch Premium Syrah 2015
Piskótás muflon rolád édesburgonyával és hecsedli mártással
Bock Franc 2013-Koch Super Premium Cabernet Franc 2015
Fehérpecsenye ragu hántolt durumbúzával
Bock Ermitage 2013 –Koch Csanád Cuvée 2012
Bárány Colbert – módra
Bock Cuvée 2013-Koch Premium Cabernet Sauvignon 2012
Croque – en – bouche
Ár: 12.990 Ft/fő
A számla végösszegéhez 10% szervízdíjat számolnak fel.
A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges. Parkolás ingyenes az étterem Nyár utcai mélygarázsában.
Asztalfoglalás: E-mail: araz@araz.hu
Telefon: +36 1-815-1100