A Koch pincészet 25. szüretének képes összefoglalása. A 2016-os évjáratban Hajós-Baján és a Villányi borvidéken is magas minőségű fehér és kékszőllők kerültek a pincékbe, várhatóan a borok minősége és mennyisége is tökéletesre sikerül.
A betakarítás első szőlője az Irsai Olivér amelyet közvetlenül a Cserszegi Fűszeres követ. Kiváló minőségű termés várható a Chardonnay ültetvényekről és a kékszőlők közül a Cabernet-k, valamint a szekszárdi merlot, a kadarka és a Kékfrankos sem marad el a korábbi évjáratok remek termésétől. A Diósviszlói Imre völgyben pedig a kékoportó (portugieser) majd a Merlot és a Syrah szedésével folytatódik a szüret. Később a beérés sorrendjében a villányi-borvidéken a Cabernet Franc és a Sauvignon is a tartályokba kerülnek. Az első Újbor várhatóan a fehér Irsai, a rosé Néró, a vörösborok közül pedig a Portugieser lesz. Őket november 11-én Márton- napon már biztosan kóstolhatjuk a libasült mellé.
Az innovatív fejlesztéseknek köszönhetően az oxidatív és a korszerű reduktiv erjesztés és érlelés valamint a pezsgő készítésben is igéretes évjárathoz a 25. szüret minden felelőségét hozzátéve készítjük el jubilleumi szortimentünket.