2 210 Ft
+50 Ft Visszaváltási díjÉtelpárosítás szempontjából rendkívül változatos bor, mely kiválóan harmonizál a magyar konyhával és paprikás ételekkel, de akár megfelelő választás lehet más paradicsom alapú ételek mellé is, mint a paradicsomleves vagy akár egy olasz pizza.
Az átlagnál melegebb, szárazabb évjárat volt a 2024-es. A szőlő korán fakadt és korán is ért, már július utolsó hetében megkezdődött a szőlőbetakarítás.Az átlagnál melegebb, szárazabb évjárat volt a 2024-es. A szőlő korán fakadt és korán is ért, már július utolsó hetében megkezdődött a szőlőbetakarítás.
Hajós-Bajai borvidék
8 t/ha, „boldog szőlő” művelésmód
A Kadarka érzékeny, magas szaktudást igénylő fajta. A kézi szüretelés, majd válogatás után saválló acéltartályban történt a bor erjesztése és az almasavbomlás. A rövid, 3-4 hónapos fahordós érleléshez másodtöltésű magyar barrique hordókat használtunk.