Gyümölcsleveink koronázatlan királynője ez az frissítő, vitaminoktól és antioxidánsoktól dús rostos folyékony gyümölcs.
Illatában a magyar keresztezésű, korai érésű Irsai Olivér szőlőfajta aromajegyei dominálnak. E szőlőfajta jellemzői a muskotályosság, és a körtés, bodzás, virágos, friss illatú jegyek.
A must tartósítás 80 +/-2 °C-on pasztőrözéssel történik.
Irsai szőlőlé almával
Hozzáadott cukor, tartósítószer, és adalékanyag mentes termék.
100%-os gyümölcslé pasztőrözött, frissen préselt gyümölcsből.
„Frissen préselt”, tehát az alma és a szőlő átvételekor hidegen préselés után a 100%-os gyümölcslevet pasztőrözzük, majd letöltjük.
Az irsai-alma gyümölcslevünk által a bort, az alkoholt nem kedvelő fogyasztóink számára is elérhető e szőlőfajtának a megismerése, az élvezete. A fajtát Kocsis Pál nemesítette a Csabagyöngye és a Pozsonyi fehér szőlőfajtából 1930-ban. Azóta is Magyarországon az egyik legkedveltebb fehér csemege- és borszőlőfajta. Az Irsai Olivér borászatunk legkorábban szüretelt tétele, melyet Summared és Gála almával párosítottunk. Ezáltal ez a gyümölcslé már augusztus folyamán elkészül a gyümölcslé üzemünkben. Így hoztuk hát létre a szortimentünk első tételét.
A magas rosttartalom miatt, felrázás nélkül üledékképződés keletkezhet.
Irsai Olivér szőlőlé, almalé.
Genetikailag módosított összetevőt nem tartalmaz.
Jelölésre kötelezett allergéneket nem tartalmaz.
A must pasztőrözés hőmérséklete: 80 +/-2 oC.
Az élelmiszer tápértéke 100 ml termékben:
energia: 201,3 kJ/47,4 kcal
zsír: 0,0 g
ebből telített zsírsavak: 0,0 g
szénhidrát: 11,4 g
ebből cukrok: 10,4 g
rost: 0,3 g
fehérje: 0,3 g
só: 0,0 g
1 év. Felbontás után hűtve tárolandó és 2-3 napon belül el kell fogyasztani.
Rostos gyümölcslé